Zeeuwse Zeezeilers respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om het contact met u zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Zeeuwse Zeezeilers zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het ten uitvoer brengen van het contact met u.

Zeeuwse Zeezeilers gebruikt de gegevens van haar klanten:
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de door u gedane reserveringen, ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door de link te gebruiken die u in de door het reserveringssyteem gegenereerde berichten ontvangt of in het geval van nieuwsbrieven een e-mail te sturen naar info@zeeuwsezeezeilers.nl .

Gegevens voor het reserveren van de door ons aangeboden reizen, over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om ons reis aanbod en onze site verder te ontwikkelen. Als u via ons online reserveringssysteem reageert vragen wij uw naam, adres, land van herkomst, e-mailadres, telefoonnummers, geboorte jaar en plaats en uw zeilervaring. Deze gegevens gebruikt Zeeuwse Zeezeilers om het benodigde contractuele gedeelte voor uw reis in orde te maken. Als u reageert via het ‘contact ons’ formulier, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de feedback uit te voeren en de respons op onze marketingacties te meten.