Aankoopbegeleiding van jachten

Mooie schepen zijn er voldoende, maar hoe selecteert u nu het juiste schip. Of het nu tweedehands is of nieuw, de koop van een zeiljacht vergt een hele investering. Wij helpen u bij het maken van deze keuze.

De Zeeuwse zeezeilers zijn volledig onafhankelijk van makelaars, dealers en andere tussenpersonen en er niet op gericht u zo snel mogelijk een jacht te verkopen. Voor ons is het van belang dat u het jacht koopt dat geheel aan uw verwachtingen voldoet..

Van de sportieve zeiler tot het gezin met jonge kinderen, of dit nu met een groot of juist een beperkt budget is, wij zoeken met en voor u naar de juiste combinatie. De Zeeuwse zeezeilers verdienen zichzelf altijd terug., want een boot is snel gekocht maar het plezier kan snel verdwijnen bij een foute keuze.

Op basis van een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijk gesprek met u en  de andere vast opvarenden, maken wij een profiel en bevelen een klein aantal jachten aan dat bij u past. Deze vragenlijst is tot stand gekomen op basis van vele jaren ervaring met varen op vrijwel alle gangbare  schepen met zeer verschillende bemanningen. Wij geven ook een aanbeveling ten aanzien van de uitrusting van het jacht, inclusief  zeilen, apparatuur en (veiligheids)voorzieningen.

U kunt dan verder zelf op zoek, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen kunnen wij schepen bezichtigen en proefvaren. Wij geven advies ten aanzien van de aankoopprijs van
een jacht en helpen u bij de onderhandelingen met makelaar of verkoper. Bij nieuwe
schepen is bouwbegeleiding en ondersteuning bij het afleveren mogelijk. Het keuren van een tweedehands schip voorafgaand aan de definitieve koop wordt echter overgelaten aan daarin gespecialiseerde bureaus.

 


Voor reserveringen en/of vragen
• Mob.: +31(0)6 224 414 15 of

info@zeeuwsezeezeilers.nl