Een zeilvakantie boek je bij de Zeeuwse Zeezeilers

Zeilen is ontspannen, maar ook hard werken. In principe mag je zeilen met alleen een vaarbewijs. Echter zeilen kun je dan feitelijk nog niet. Zeker voor het zeilen op zee is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. De zee is wild en verraderlijk en daarom is het verstandig om écht het zeilen onder de knie te krijgen. Ga daarom ook mee op een van de zeilreizen die wij voor je in de planning hebben. Alleen dan krijg je echt de fijne kneepjes van het zeilen onder de knie.

Een zeilreis met een ervaren instructeurZeezeilers

Onze zeilreizen hebben diverse bestemmingen als doel. Je bepaalt zelf welke bestemming bij je past. De duur van de zeilreizen varieert van 2 dagen tot en met 14 dagen, een en ander gebaseerd op de bestemming van de reis. Reizen kunnen gaan naar Ierland, Noorwegen, Engeland, Schotland en Frankrijk. Andere bestemmingen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij hebben op onze website een agenda staan waar de geplande bestemmingen vermeld staan. Hier kun je direct de duur, de prijs en de data van de reis zien, maar ook hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn en of je je nog voor de reis kunt aanmelden. Onze zeilreizen zijn praktijkgericht en laten u kennismaken met alle onderdelen van het zeilen.

Zelf een zeilreis samenstellen

Heb je zelf een bestemming in gedachten, dan horen wij dit graag. Wij zullen ons best doen om een groep voor de door jou gekozen bestemming samen te stellen. Heb je zelf genoeg deelnemers gevonden, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Verder bieden wij les op uw eigen schip als extra service aan.

Aanmelden voor een zeilvakantie bij de Zeeuwse Zeezeilers

Wil je ook zeilen leren op ons snelle en comfortabele schip tijdens een zeilreis, kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op om je direct aan te melden. Je kunt ons bereiken via telefoon of door het contactformulier op de website in te vullen. Ga je met ons mee op reis?