Leren zeilen doe je bij Zeeuwse Zeezeilers

Ben je wel eens meegegaan op een zeilschip? Dan weet je als geen ander hoe fantastisch dit is. De wind in je haren en niets dan de woeste zee om je heen. Zeezeilen is een vak apart en wil je op een veilige en ontspannen manier zeezeilen, dan doe je er goed aan door je aan te melden voor een opleiding zeilen bij Zeeuwse Zeezeilers.

Zeilen met een CWO diplomaLeren zeilen

Zeilen bij de Zeeuwse Zeezeilers leer je op een comfortabel en snel schip onder begeleiding van een ervaren instructeur. Wij bieden zeilreizen aan waarbij je een van de vier CWO diploma’s kunt halen, afhankelijk van je huidige kwalificaties. Wil je het diploma op niveau 3 behalen, dan dien je dit van tevoren even aan te melden en niveau 4 is alleen op aanvraag. Ga je mee met een van de door ons verzorgde zeiltochten, dan ga je mee met een praktijkgerichte reis waarin alle facetten van het zeezeilen aan bod komen. Een unieke en leerzame ervaring dus.

Onze reizen

Wij plannen regelmatig nieuwe reizen in. Op onze website staat een overzicht van de reizen die we tot dusver hebben ingepland. Je kunt direct zien wanneer welke reis plaatsvindt, wat deze kost en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Heb je zelf nog suggesties voor een reis, laat het ons dan weten. Wij zullen kijken of we een geschikte groep kunnen samenstellen, maar als je zelf al een complete groep hebt, is dit uiteraard ook mogelijk. Heb je zelf de beschikking over een schip, dan kun je ook zeilen leren op je eigen schip.

Aanmelden voor leren zeilen bij Zeeuwse Zeezeilers

Wil je gebruik maken van onze expertise en zeilen leren bij de Zeeuwse Zeezeilers? Neem dan snel contact met ons op voor het claimen van een plaats op een van onze zeilreizen. Je vindt op de website een overzicht van de reizen, maar informeer vooral ook naar de overige mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken of door het invullen van het contactformulier op de website. Graag zien we je snel op een van onze zeezeilreizen!