Professioneel Jachtverhuur in Zeeland

Zeeuwse Zeezeilers biedt een grote vloot aan mooie en bijzondere jachten in Zeeland. Of je nu een weekend op een jacht wil verblijven of liever een week weg bent, Zeeuwse Zeezeilers is uw expert in jachtverhuur.
De Zeeuwse Zeezeilers bieden jachtverhuur aan met bemanning en schipper. U kan kiezen om in de omgeving van Zeeland te varen of naar Frankrijk, Engeland, Ierland of Scandinavië te trekken, afhangend van het aantal dagen dat u aan boord blijft. Tijdens deze reizen krijgt u de kans een diploma of vorderingsgraad te behalen.
Ook wanneer u graag een jacht huurt zonder bemanning kan u bij de Zeeuwse Zeilers terecht voor het huren van mooie en bijzondere jachten.

Meerdaagse reizen en jachtverhuur: 2 dagen Zeeland

Zeeuwse Zeezeilers laat u tijdens deze tweedaagse vakantie genieten van Zeeland en de omliggende steden.

Zo kan u tijdens deze trip bijvoorbeeld aanmeren in Breskens, Vlissingen, Cadzand of zelfs Zeebrugge. Zeeuwse Zeezeilers is een expert in jachtverhuur en maakt van deze korte beleving een ervaring om nooit meer te vergeten.

Meerdaagse reizen en jachtverhuur: 4/5 dagen Engeland of Frankrijk

Wilt u graag met een boot van Zeeuwse Zeezeilers mee naar Frankrijk of Engeland? Dan kan u tijdens deze 4 tot 5 dagen durende trip aanmeren in diverse Engelse of Franse havens.

Niet enkel maakt de bemanning tijdens deze reis tijd om u een perfect vakantiegevoel te bezorgen, aan boord leert u eveneens de kneepjes van het vak. Na deze reis kan u een diploma of vorderingsgraad behalen.

Meerdaagse reizen en jachtverhuur: 7 dagen Engeland, Ierland of Scandinavië

Zeeuwse Zeezeilers organiseert niet enkel hoogwaardige korte reizen, u kan ook langere meerdaagse zeiltrips boeken naar Engeland, Ierland, Schotland of zelfs de Scandinavische landen. Wanneer het op jachtverhuur aankomt begeleidt Zeeuwse Zeezeilers zowel ervaren zeilers als beginners op hun korte en meerdaagse reizen.

Meerdaagse reizen bij de Zeeuwse Zeezeilers zijn niet enkel gevuld met zeilen, de crew en bemanning last ook momenten van ontspanning in om zo het ultieme vakantiegevoel te creëren. Ook na deze reis behaalt u een diploma of vorderingsgraad.

Jachtverhuur zonder bemanning of schipper

Indien u een jacht wenst te huren zonder bemanning of schipper kan dit ook perfect bij de Zeeuwse Zeezeilers. U kan in dit geval zelf een reis maken met een Grand Soleil 43, een prachtige zeilboot van 43 voet.

Hebt u graag wat meer informatie vooraleer u een reis of een jacht boekt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Zeeuwse Zeezeilers. Als expert in jachtverhuur helpen zij u graag verder met al uw vragen.

Neem contact op